dijous, 16 d’octubre del 2014

Golejada del Molletense per seguir invicte a casa

El Molletense es manté invicte –tres victòries en tres partits– i imbatut –no ha encaixat cap gol– a casa després de golejar dissabte un innocent Montcada per 8 gols a 0. Els d’Antoni Filgaira van marcar en la primera jugada d’atac i, a cada jugada en què els seus homes arribaven a l’àrea, s’intuïa el gol. Així van anar caient els gols, quatre a cada part.
Unes mans del Montcada al segon minut de joc van acabar en l’1-0 marcat per Xavi Jiménez en un gran xut de falta directa. Dos minuts després el porter Bracons va salvar per dues vegades el possible 2-0 i al minut 11, just després que Marroco enviés una pilota al travesser de la porteria de Yamandú, va arribar el segon gol del Molletense, obra de Valverde.
Al minut 18 el Montcada va reclamar l’expulsió de Nando en un xoc amb Peña –va estar set minuts fora del camp sagnant pel nas– però l’àrbitre no la va concedir i un quart d’hora després, en una pèrdua de pilota del Montcada, va arribar la sentència quan Montero va ser expulsat per cometre penal.
A partir d’aquest moment el Molletense va trobar moltes situacions de perill en una defensa del Montcada molt innocent i tova que va sortir golejada sense pietat.