dimarts, 7 d’octubre del 2014

Solidesa defensiva com a referent

Han passat cinc jornades i dos dels rivals –a priori– més durs en la lluita pels llocs capdavanters –Naturhouse la Rioja (@NaturhouseRioja) i ABANCA Ademar León (@ADEMARLEON)– i el Fraikin BM Granollers (@BMGranollers) ja s’ha quedat com a segon classificat en solitari. Els de Logronyo van sortir del Palau d’Esports amb la cua entre les cames després de perdre 30 a 23 en un gran partit dels de Carlos Viver, i dissabte l’Ademar també es va veure superat clarament –també per set gols, 24-17– per un Fraikin que manté la solidesa defensiva com a gran referent del seu joc. Aquesta solidesa i les bones prestacions de Dimitrije Pejanovic sota els pals –onze aturades amb un 42% d’encert– van permetre deixar l’equip lleonès amb tan sols 17 gols.
Viver recuperava per al partit al pivot Adrià Figueras però perdia el lateral Salva Puig i va optar per fer jugar en aquesta posició a Ferran Solé, que va acabar el partit com a segon màxim golejador del Fraikin amb cinc gols, quatre dels quals de penal.
Malgrat que l’Ademar es va avançar amb un gol de Carrillo de contraatac, després de la primera pèrdua de pilota en atac, els granollerins van reaccionar bé i van capgirar el marcador (4-2). Amb 4-3 albona actuació del seu porter Nacho Bioscavuit aturades a la primera part, dues d’elles de penal– perquè Pejanovic també va estar força encertat i la defensa va començar a demostrar-se inexpugnable.
Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS (@grisescrigas)
marcador el Fraikin va desaprofitar la primera superioritat del matx i l’Ademar va empatar a 4. Però els lleonesos no en van tenir prou amb la
Els homes de Viver van agafar un marge de tres gols (7-4), que van mantenir més o menys a ratlla fins arribar al descans (11-9) i que van incrementar a l’inici de la segona part obligant l’entrenador de l’Ademar Daniel Gordo a aturar el joc amb 15-10 al marcador.
"EL FRAIKIN REP QUATRE GOLS EN VINT MINUTS"
El temps mort no va tenir el resultat esperat per Gordo perquè els seus homes van continuar estavellant-se en el mur defensiu granollerí o en Pejanovic i el Fraikin va trencar definitivament el partit posant-se amb una renda de set gols (17-10). La solidesa defensiva del Fraikin i un Álvaro Ruiz molt inspirat en la represa van permetre arribar a un màxim avantatge de vuit gols (21-13), amb tan sols quatre gols marcats per l’Ademar en vint minuts.
Gordo va tornar a aturar el joc i va donar galons a Dimitrievski en atac, que en va marcar tres de consecutius, però el forat ja era massa gros. Viver va tornar a tancar el partit amb un set a pista totalment format a la casa que va mantenir els set gols de marge fins el final.