dimecres, 21 de gener del 2015

Que dius que què?

CE LLERONA 3 - PB SANT CELONI 3 (Diumenge 11h, Instal·lacions Parroquials de Llerona)

Quan encara no ens havíem tret la son de les orelles ja ens havien fet dos gols. Bon dia Catalunya!!! Cal despertar que gairebé és migdia!!!!! On som? D'on venim? Que dius que què?
Per fi hem posat fil a l'agulla, s'ha apretat, lluitat i hem començat que sabem jugar a futbol.
I de sobte, ens fan el tercer.
Queden dues opcions: o marxem o ho intentem.
I quin és l'esperit blau? Mai donar-se per vençut. Queden dues parts i, fins que no es xiula, el partit no s'ha acabat.
Senyores i senyors; el despertador ha sonat com quan fas tard per anar a la feina, i la màquina ha començat a funcionar. Un, dos, tres, i partit empatat gairebé al darrer minut. Però la feina s'ha acabat.
Justet, però s'ha fet justícia i resultat salvat -tal i com havien anat les coses.
Seguim estant on ens toca, però no tingueu cap dubte que si ens llevem abans, no ens caldrà despertador per a guanyar els partits.
Jugadors, rentem-nos les cares, traguem-nos les lleganyes i apretem des del principi, que el resultat vindrà sol.
Blaus, no defalliu!!

Als segons deu minuts el Llerona va assentar el seu joc però va veure com el PB Sant Celoni li creava perill a la contra

Força Llerona!!!

Crònica: Josep Bru
Fotografia: Esther Mas

Els protagonistes **

** L'acta oficial penjada al web de la Federació Catalana de Futbol està mal complimentada per part de l'àrbitre del partit. Els sis gols no es van marcar als primers deu minuts; l'equip celoní es va avançar per 0-2 als primers deu minuts, va arribar al descans amb 0-3, el Llerona va retallar distàncies al tercer quart (1-3) i va marcar els gols que empataven el partit als últims deu minuts.