dimarts, 24 de febrer del 2015

Marc Cañellas s'estrena en un desplaçament europeu

La nissaga Cañellas continua deixant petjada a Granollers, ara amb el petit dels tres germans, en Marc, que amb 19 anys s’estrena a Sant Petersburg en un desplaçament europeu del Fraikin BM Granollers –tot i que va estar a punt de quedar-se a Barcelona–. “Quan estàvem facturant m’he adonat que el passaport m’havia caigut de la butxaca dins l’autocar. Per sort hem pogut trucar el xofer, que l’ha trobat i ens l’ha portat”, explicava amb un somriure. Va ser l’anècdota d’una experiència que defineix com “il•lusionant. Són experiències que molt poca gent pot viure”, va dir. “Quan comences a jugar de petit somies en poder jugar algun dia partits com aquest”, va seguir.
El petit dels Cañellas, que internacionalment té experiència a nivell de seleccions –“la sub-21 i la júnior”–, va saber divendres que entrava a la convocatòria pel partit, tot i que ja s’ensumava alguna cosa per les baixes per lesió d’Arnau Garcia i els germans Puig.

Marc Cañellas a l'habitació de l'hotel (Fotografia: XAVI MAS)
En Marc assegura no sentir cap mena de pressió per ser germà del qui molta gent ja considera millor jugador del món. “En Joan fa temps que està a l’elit i, si en algun moment he sentit pressió, crec que ja l’he superada”, va afirmar. En Marc es defineix com un jugador d’equip, sobretot d’atac, amb bona combinació amb el pivot i en el joc dos contra dos. A l’habitació de l’hotel, durant l’entrevista, esperava no posar-se nerviós si li tocava saltar a pista. “He de sortir amb intensitat i donar el màxim sense precipitació”, va finalitzar.

Publicat el 23 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada