dissabte, 25 de març del 2017

El cuer sorprèn un irregular Recanvis Gaudí CB Mollet

Els de Terés perden dissabte amb el Sitges i guanyen diumenge a Valls
Xavi Mas

Quan menys es podia esperar es va acabar l'espectacular ratxa de victòries –14 seguides– del Recanvis Gaudí CB Mollet. El Bàsquet Sitges, cuer del grup amb una ratxa de 15 derrotes seguides, va sorprendre un irregular Mollet en un cap de setmana de dos partits –el corresponent a la jornada 21 i un d'avançat de la jornada 24, a la pista del CB Valls.
L'equip dirigit per Àlex Terés va fer un partit molt irregular, amb percentatges d'encert molt baixos en el llançament –un 34% en tirs de camp i només un 17% en triples–. El Sitges va fer un gran inici de partit i es va posar ràpidament amb 13 punts d'avantatge (4-17), però el Mollet va reaccionar abans del final del primer quart i, gràcies a un bon segon període, va capgirar i marxar als vestidors amb el partit ben encarat (37-29).
Després del descans els de Terés van arribar a un màxim avantatge de 12 punts (41-29 i 43-31) i es van posar amb 11 punts de marge després d'una tècnica a la banqueta del Sitges (47-36). Aquesta tècnica va esperonar el Sitges, que va aprofitar un altre moment d'irregularitat en atac dels molletans per empatar el partit a 47 amb un parcial de 0-11 i tancar el tercer quart amb un triple des de mig camp de Gonzálvez al límit del temps. L'últim quart va ser molt igualat i amb alternances constants al marcador, però el Mollet va fallar els dos últims atacs i el Sitges va assegurar la victòria, a dos segons del final, des de la línia de tir lliure.
L'EQUIP ES REFÀ A VALLS
Després de perdre dissabte, els molletans van jugar a la pista del CB Valls un partit avançat de la jornada 24, el qual van derrotar per 75 a 80. L'equip de Terés va fer un gran primer quart (8-17) i durant la resta de partit va aguantar els intents de remuntada del Valls. La millora en els percentatges d'encert en el tir exterior va ser clau.