dissabte, 14 d’octubre del 2017

L’Esport Club, amb 10 homes, perd contra el Vilafranca

L'expulsió del porter Víctor Colchero obliga l'equip a jugar una hora amb un home menys
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers continua fent bons partits, dominant la possessió de la pilota i essent superior al rival en diverses fases del partit però continua pecant de manca de definició i penalitzat excessivament en les errades que comet. Diumenge, al camp del Vilafranca, a més, va haver de jugar més d'una hora amb un home menys per l'expulsió del porter Víctor Colchero –minut 23–. Una errada defensiva va permetre al Vilafranca avançar-se al marcador i un contraatac a les acaballes del partit va suposar la sentència.
Durant els primers 20 minuts la igualtat va ser màxima però al 23 va arribar la jugada decisiva. Colchero va sortir fora l'àrea a intentar refusar una passada llarga del Vilafranca; veient que no arribava a temps es va frenar però el davanter del Vilafranca Aday Benítez es va llançar al terra i l'àrbitre va expulsar el porter granollerí. Cámara va fer entrar Carles Santaló i va sacrificar Enric Pi. Santaló va aturar el xut de falta, única ocasió de gol en tota la primera meitat.

Enric Pi -en la imatge contra el Palamós-, va ser substituït per donar entrada al porter Santaló (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
En la represa el Granollers va ser superior, tot i jugar en inferioritat, però va penalitzar amb gol una badada defensiva; Oribe va rebre un servei de banda a prop del banderí de córner i va escapar-se de tothom, resseguint la línia de fons, fins a marcar l'1 a 0. Després d'això, el Granollers va tenir algunes aproximacions a l'àrea gràcies a recuperacions de pilota d'Alejandro que acabaven provocant perill o faltes i targetes pels locals. Els granollerins van demanar penal per unes mans dins l'àrea que l'àrbitre no va assenyalar, i a dos minuts del final, amb l'equip abocat a l'àrea buscant l'empat i amb defensa de tres, va rebre el 2-0 en un ràpid contraatac.
"No ha tingut res a veure en els gols, però l'àrbitre no ha estat gens afortunat. S'ha deixat enganyar en l'expulsió de Colchero, no ens ha xiulat un penal clar i li ha perdonat la segona groga a un jugador del Vilafranca", va afirmar Cámara.


Publicat el 9 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada