dijous, 16 de novembre del 2017

Primera victòria a Europa

El CHP Bigues i Riells va guanyar per 0-5 el Coutràs a la Copa d'Europa femenina
EL 9 NOU

El Club Hoquei Patins Bigues i Riells debutava per primera vegada a la Copa d'Europa femenina. Les vallesanes es van traslladar a Coutras, França, per poder jugar en aquesta competició europea. Ho van fer dissabte contra el Coutras, subcampió d'Europa el 2015, a les 6 de la tarda, i van guanyar per 0-5.
Les jugadores del CHP Bigues i Riells celebren un dels cinc gols que van aconseguir en el seu debut en competició europea (Fotografia: M. ÀNGELS IGLESIAS)
Les de Txiqui Carmona entraven a la pista nervioses per l'estrena però es van desenvolupar molt bé al llarg de tot el partit. L'inici va ser bo per a les visitants, amb una bona defensa i bon joc en atac que els va permetre encetar el marcador amb un gol de Marta Borràs. La primera part va continuar sent per al Bigues i Riells, que no va tenir problemes per marcar tres gols més abans que finalitzés la primera part, dos d'ells de Marta Borràs, que va ser la màxima golejadora del partit i un altre de Gemma Camp. A la segona part es va notar un canvi de les franceses, van pressionar i van pujar el nivell de joc. Van tenir algunes ocasions, però moltes van acabar al pal. L'avantatge de les de Bigues i Riells els donava tranquil·litat i, a més, Sara Cristòfol va marcar el cinquè gol de partit. Amb aquest resultat fora de casa, les vallesanes a part d'il·lusionades, també estan més tranquil·les pel partit de tornada, que es jugarà el dia 2 de desembre.